за нас

Со целта на јаглеродот на неутралност, ние, Хефеи Синопер Технологи Ко. Линд. Да се посветиме на унапредувањето и примената на чиста енергетски технологии и производи. Ние тешко развиваме во производството на хидрогенот, енергетскиот енергетски и енергетски клетки на гориво и ги интегрираме целиот индустриски синџир на хидроген низ светот, обезбедување на еден застанок на клиентите преку напори од години. Постојат различни производи за клетки на гориво, избришани на различни потреби, како што се хидрогенот е-цикл, УАВ, фреклифт, брод, Батеријата за заштита, систем за генерација итн. Со задоволство сме да обезбедиме целосен предлог и производи за решавање во сите овие аспекти.

Гледај Повеќе

Вести

Најголемиот проект за производство на фотоволтаеден хидроген во светот.


Иднината на обновливата енергија: Истражување на портабилна хидрогенски технологија на клетки на гориво


Преносни хидрогенски клетки: зелена енергија на ред

Наслов: Зелената енергетска иновација: Отстранување на потенцијалниот потенцијал на портабилен хидрогенски клетки: Преносливите хидрогенски гориво се појавија како менувач на игра во полето на обновливата енергија. Оваа статија го истражува фасцинантниот свет на овие компактни извори, фрлајќи светлина на нивните бенефиции, апликации, и предноста на животната средина. Со поголемите грижи за тоа.


Истражување на предностите на клетките на гориво во обновлива енергијата

Содржина: Ослободување на потенцијалните клетки на PEM 2. Краток преглед. Клетките во обновлива енергетска генерација 3.1 Висока енергетска ефикасност 3.2 емисии на нула зелена гас 3.3 Брзо почеток и реакција Times 3.5 и долгиот животен рок 4. Оверк


Основните стапки на клетките за гориво PEM: Клучен компонент во секторот за обновлива енергија

Воведување: Клетките на клетките на PEM играат важна улога во кралството на обновливата енергија, особено во металургијата, mineralи и енергетската индустрија. Оваа статија фрла светлина на основните стапки на клетките на PEM, нивната релевантност во контекст на соларни и други одржливи енергетски извори, и нивната поширока значење во полето. Што е Црвена клетка за гориво? ПЕМ (Proton Exchange Мемб)


Апликации на стекните клетки на PEM гориво

Клетките на горивото на PEM имаат голем број апликации, вклучувајќи и транспортот, генерирање на електроника и преносна електроника. Во оваа статија ќе разгледаме некои од клучните примени на клетките за гориво на PEM.


Одржување на стекните клетки на PEM гориво

Одржувањето на клетките на гориво на ПЕМ е важно за да се осигури дека тие продолжија да обезбедат сигурна и ефикасна моќ. Во оваа статија ќе разгледаме некои од клучните задачи за одржување на клетките за гориво на PEM.


Гледај Повеќе